Tuzlu Granola

  • Görüntüleme
    14

Komo flic floc ezme cihazından geçirerek ezme haline getirdim. Kuru malzemeler ile karıştırdım, yaş malzemelerimi ayrı bir yerde karıştırıp ekledim. 160 derece fırında, ara ara karıştırarak 30 – 40 dakika kadar pişirdim. Kavanozladım, etiketledim, salatalarıma, ara öğünlerime, çorbalarıma ve daha nicelerine eşlik etmesi üzere rafa kaldırdım. Kullandığım malzemeleri ilham vermesi için yazacağım ancak siz benzer bir ölçeklendirme ile istediğiniz tohumu, yemişi ve baharatları kullanabilirsiniz.

Benim gibi her şeyin tuzlusunu daha çok sevenlerdenseniz buna bayılacaksınız.

Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X