- 28 Temmuz 2022
- 0 Beğenme
- 0 / 5
- Koleksiyon: Ceyda Artun
- Zorluk: Kolay
-
Görüntüleme370
Kasenizin altına çırparken sağa sola savrulmaması için bir bez sarın, içine sirke ve tuzunuzu ekleyin. Yavaş yavaş çırparken zeytinyağınızı koymaya başlayın. Pürüzsüz ve hafif kıvamlı bir karışım elde edene kadar karıştırarak yağ eklemeye devam edin. Hafif bayatlamış ekmeklerinizi dilimleyip biraz yağ ile kızartın. Tüm malzemelerinizi zevkinize göre doğrayın, avokadoları doğrayınca kararmasın diye hafif limonlamayı unutmayın. Her şeyi bir kasede sos ile bir araya getirin. Üzerini zerdeçal, haşhaş tohumu veya canınız her ne isterse onunla süsleyin.
Kendinizi iyi hissetme garantili salatanızın tadını çıkarın.
Yorum Yap