Recipe Without Sidebar

Yeşil Tapas Kraker

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Keten tohumunu üzerine 60 gr su ilave ederek Blender’ınızın baharat Çiğ öğütme haznesinde jöle kıvamına gelene kadar çekin.

İtalyan Mini San Marzano Domatesler

  • 0 / 5

Hazırlanışı: Sarımsağı ince bir rende ile domateslerin de sığacağı bir kaba rendeleyin. Üzerine balzamik ve balı ekleyin, çırpma teli ile

Provensal Kiraz Domates

  • 0 / 5

Hazırlanışı: Çeri domatesten daha iri ve etli bir yapıya sahip bu boy domateslere ülkemizde hem ingilizce adıyla hitap ediliyor hem

Acılı Biftek Domates

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Biz Sriracha sosunu çok seviyoruz. Tariflerimizi oluştururken bu sosu az miktarlarda kullanarak sosun bize kazandırdığı lezzet derinliğinden faydalanmak

Bloody Mary Pestili

  • 0 / 5

Gözde Biber @hemfithemanne‘nin Defya mutfağında hazırladığı vegan ve sağlıklı Pancar Kraker tarifi sizlerleBu sağlıklı tarifi çok seveceksiniz.   Pancarları orta

Tarçınlı Kırmızı Elma Pestili

  • 0 / 5

Gözde Biber @hemfithemanne‘nin Defya mutfağında hazırladığı vegan ve sağlıklı Pancar Kraker tarifi sizlerleBu sağlıklı tarifi çok seveceksiniz.   Pancarları orta

BİYE (Biberiyeli Yeşil Elma) Pestili

  • 0 / 5

Hazırlanışı: Bu pestilde, yeşil elmanın kendine özgü mayhoşluğu pestile yansısın diye tatlandırıcı oranını %10 olarak bırakmayı uygun bulduk, ancak dilerseniz

Tropikal Pestil

  • 0 / 5

Hazırlanışı: Kivi ve ananas asiditesi yüksek iki meyve olduğundan, bu tarifte dengeyi bulmak için tatlandırıcı oranımızı %20’ye yükselttik. Önce kivi

B’Ananas Pestili

  • 0 / 5

Hazırlanışı Muz ve ananas pestiline başlamadan önce muzu soyup, 4-5 parçaya bölüp hiç vakit kaybetmeden streçleyip derin dondurucuya koyun. Ananası,

X