Yeşil Tapas Kraker
- 0 / 5
Hazırlanışı : Keten tohumunu üzerine 60 gr su ilave ederek Blender’ınızın baharat Çiğ öğütme haznesinde jöle kıvamına gelene kadar çekin.
İtalyan Mini San Marzano Domatesler
- 0 / 5
Hazırlanışı: Sarımsağı ince bir rende ile domateslerin de sığacağı bir kaba rendeleyin. Üzerine balzamik ve balı ekleyin, çırpma teli ile
Provensal Kiraz Domates
- 0 / 5
Hazırlanışı: Çeri domatesten daha iri ve etli bir yapıya sahip bu boy domateslere ülkemizde hem ingilizce adıyla hitap ediliyor hem
Acılı Biftek Domates
- 0 / 5
Hazırlanışı : Biz Sriracha sosunu çok seviyoruz. Tariflerimizi oluştururken bu sosu az miktarlarda kullanarak sosun bize kazandırdığı lezzet derinliğinden faydalanmak
Bloody Mary Pestili
- 0 / 5
Gözde Biber @hemfithemanne‘nin Defya mutfağında hazırladığı vegan ve sağlıklı Pancar Kraker tarifi sizlerleBu sağlıklı tarifi çok seveceksiniz. Pancarları orta
Tarçınlı Kırmızı Elma Pestili
- 0 / 5
Gözde Biber @hemfithemanne‘nin Defya mutfağında hazırladığı vegan ve sağlıklı Pancar Kraker tarifi sizlerleBu sağlıklı tarifi çok seveceksiniz. Pancarları orta
BİYE (Biberiyeli Yeşil Elma) Pestili
- 0 / 5
Hazırlanışı: Bu pestilde, yeşil elmanın kendine özgü mayhoşluğu pestile yansısın diye tatlandırıcı oranını %10 olarak bırakmayı uygun bulduk, ancak dilerseniz
Tropikal Pestil
- 0 / 5
Hazırlanışı: Kivi ve ananas asiditesi yüksek iki meyve olduğundan, bu tarifte dengeyi bulmak için tatlandırıcı oranımızı %20’ye yükselttik. Önce kivi
B’Ananas Pestili
- 0 / 5
Hazırlanışı Muz ve ananas pestiline başlamadan önce muzu soyup, 4-5 parçaya bölüp hiç vakit kaybetmeden streçleyip derin dondurucuya koyun. Ananası,