Pestil
Karakterli Erik Pestili
- 0 / 5
Hazırlanışı: Erik pestili bu tarifler içinde karakteristik özellikleri en belirgin olan pestilimiz. Diğerlerine oranla daha az tatlı; baharatlarla aroması zenginleştirilmiş
Pestil
Tarhunlu Armut Pestili
- 0 / 5
Hazırlanışı: Armut hızlı karardığı için, tencereye koyduğunuz suyun kaynaması yakınken armutların kabuğunu soyup, çekirdeklerini çıkartıp 4 eşit parçaya bölün. Kaynayan
Pestil
Cezeryemsi Pestil
- 0 / 5
Hazırlanışı: Havuçları soyup 1,5cm kalınlığında kesin, kaynayan suya atıp, zamanlayıcınızı 10 dakikaya kurun; 10. dakikada havuçlara çekirdeklerini çıkarttığınız kayısıları da
Pestil
Şeftali Pestili
- 0 / 5
Bu miktarda şeftaliyi 2 tepsiye yaymak gerekecek, dolayısıyla bir tepsiyi isterseniz tarçın veya sevdiğiniz bir baharat ile aromalandırabilirsiniz. Hazırlanışı: Şeftalilerin
Latest Recipe
Subscribe & Follow
Yemek Tipleri
- Atıştırmalık (81)
- Börek (1)
- Bowl (1)
- Cips (15)
- Coleslaw (1)
- Çorba (18)
- Dolma (1)
- Dondurma (1)
- Dondurma ve Nice Cream (7)
- Ekmek (4)
- Ezmeler (10)
- Fırın yemeği (14)
- Granola (9)
- İçecek Alternatifleri (3)
- Jelibon (1)
- Jerky (5)
- Juice (17)
- Kek (13)
- Kokteyl (2)
- Kraker (26)
- Kurabiye (5)
- Makarna (3)
- Makarna ve Pilav (11)
- Mücver (1)
- Müsli (1)
- Omlet (2)
- Parfe (1)
- Pate (1)
- Pestil (18)
- Peynir Alternatifleri (9)
- Protein Bar (6)
- Raw Pasta (3)
- Reçel (1)
- Salata (16)
- Sandviç (2)
- Sebze Köfteleri (1)
- Sebze Tozu (1)
- Sebze/Meyve Tozu (7)
- Sıcak İçecek (5)
- Smoothie (17)
- Soğuk İçecek (7)
- Sorbe (4)
- Sos (15)
- Sushi (2)
- Tart (7)
- Tatlı (19)
- Tortilla (1)
- Turşu (3)
- Vegan Peynir (1)
- Wrap (7)
- Yemiş Karışımları (10)
- Zeytinyağlı (1)