Akşamdan Kalma Yulaf Ezmesi Nasıl Yapılır?

yulaf ezmesi
  • Görüntüleme
    659

Ceyda Artun ile Defya mutfağında sizlere bir gece önceden bekletilerek hazırlanan bir yulaf ezmesi hazırladık. Ceyda Artun’un Lurch Doğrayıcı Mixer Müsli ile hazırladığı bu lezziz tarife bayılacaksınız!

Yapılışı: Tüm malzemelerimizi Lurch doğrayıcı Mixer Musli’yi kullanarak karıştırıyoruz. Bir kavanoza alarak bir gece buzdolabında bekletiyoruz. Ertesi gün üzerine fıstık ezmesi, kaju yoğurdu, muz, yaban mersini ve kurutulmuş meyveler koyarak servis ediyoruz.

Afiyet Olsun!

Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X