- 29 Ocak 2019
- 0 Beğenme
- 0 / 5
- Koleksiyon: Melis Aran
- Zorluk: Kolay
- Görüntüleme1.159
Hazırlanışı :
Çiya tohumunun üstüne 150 gr su ekleyip jöle kıvamını alması için 1 saat bekletin. Hurmaların suyunu süzüp, çekirdeklerini çıkartın. Muzun kabuğunu soyup diğer malzemelerle birlikte blendera koyun.
Diğer tatlı tariflerine göre daha yoğun olan bu karışımı, 2 adet kullan at yağlı kağıdın arasına koyup merdane ile 4 mm kalınlığında açıp, dikdörtgen, kare veya yuvarlak bir kurabiye kalıbı ile kesebilirsiniz.
Off set spatula yardımı ile Sedona Kurutucu’nun kendi yapışmaz kağıdının serili olduğu tepsisine alıp kurutabilirisiniz.
Kurutma süresi ve derecesi:
65 derecede 2 saat ve 58 derecede 14 saat
Raw food kriterlerine göre pişirmek için: 65 derecede 2 saat ve 48 derecede 20 saat.
Yorum Yap