Çikolatasever Bar

  • Görüntüleme
    974

Hazırlanışı :

Çiya tohumunun üstüne 150 gr su ekleyip jöle kıvamını alması için 1 saat bekletin. Hurmaların suyunu süzüp, çekirdeklerini çıkartın. Muzun kabuğunu soyup diğer malzemelerle birlikte blendera koyun.

Diğer tatlı tariflerine göre daha yoğun olan bu karışımı, 2 adet kullan at yağlı kağıdın arasına koyup merdane ile 4 mm kalınlığında açıp, dikdörtgen, kare veya yuvarlak bir kurabiye kalıbı ile kesebilirsiniz.

Off set spatula yardımı ile Sedona Kurutucu’nun kendi yapışmaz kağıdının serili olduğu tepsisine alıp kurutabilirisiniz.

Kurutma süresi ve derecesi:
65 derecede 2 saat ve 58 derecede 14 saat
Raw food kriterlerine göre pişirmek için: 65 derecede 2 saat ve 48 derecede 20 saat.

Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X