Antep Fıstıklı Enerji Bar
- 0 / 5
Ceyda Artun ile Defya mutfağında sizlere Antep fıstıklı enerji bar hazırladık. Ceyda Artun’un Blendtec 650, Twister Hazne ile hazırladığı bu lezziz tarife bayılacaksınız! Yapılışı: Yulaf
Ege Bar
- 0 / 5
Hazırlanışı : Çiya tohumunun üzerine 105 gr su koyarak jöle kıvamını alması için 1 saat bekletin. Kaju ve suyu blenderınızın baharat öğütme haznesinde karıştırın, posasıyla
Çikolatasever Bar
- 0 / 5
Hazırlanışı : Çiya tohumunun üstüne 150 gr su ekleyip jöle kıvamını alması için 1 saat bekletin. Hurmaların suyunu süzüp, çekirdeklerini çıkartın. Muzun kabuğunu soyup diğer
Akıllı Bar
- 0 / 5
Hazırlanışı : Bir gece boyunca suda beklettiğiniz bademlerin kabuğunu soyun ve 85 gr su ile birlikte blenderda 2 dakika kadar karıştırın. Posasıyla birlikte kullanacağımız için
Kahvaltı Bar
- 0 / 5
Bu tarifi hazırlayıp bir gece buzdolabında beklettikten sonra kurutmaya alıyoruz. Kuru üzümleri yıkayın ve uygun bir bardağa alıp üzerine bir portakalın suyunu sıkın. Bu şekilde
Superfood Bar
- 0 / 5
Blender’ınızın orta boy haznesine bir gece önceden suda beklettiğiniz bademleri, kabuklarını soyarak koyun. 50 gr bademin üstüne 100 gr su ilave edin ve bademler un