Protein Bar (6)

,

Antep Fıstıklı Enerji Bar

  • 0 / 5

  Ceyda Artun ile Defya mutfağında sizlere Antep fıstıklı enerji bar hazırladık. Ceyda Artun’un Blendtec 650, Twister Hazne ile hazırladığı bu lezziz tarife bayılacaksınız! Yapılışı: Yulaf

Ege Bar

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Çiya tohumunun üzerine 105 gr su koyarak jöle kıvamını alması için 1 saat bekletin. Kaju ve suyu blenderınızın baharat öğütme haznesinde karıştırın, posasıyla

Çikolatasever Bar

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Çiya tohumunun üstüne 150 gr su ekleyip jöle kıvamını alması için 1 saat bekletin. Hurmaların suyunu süzüp, çekirdeklerini çıkartın. Muzun kabuğunu soyup diğer

Akıllı Bar

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Bir gece boyunca suda beklettiğiniz bademlerin kabuğunu soyun ve 85 gr su ile birlikte blenderda 2 dakika kadar karıştırın. Posasıyla birlikte kullanacağımız için

Kahvaltı Bar

  • 0 / 5

Bu tarifi hazırlayıp bir gece buzdolabında beklettikten sonra kurutmaya alıyoruz. Kuru üzümleri yıkayın ve uygun bir bardağa alıp üzerine bir portakalın suyunu sıkın. Bu şekilde

Superfood Bar

  • 0 / 5

Blender’ınızın orta boy haznesine bir gece önceden suda beklettiğiniz bademleri, kabuklarını soyarak koyun. 50 gr bademin üstüne 100 gr su ilave edin ve bademler un

X