- 16 Mart 2022
- 0 Beğenme
- 0 / 5
- Koleksiyon: Ceyda Artun
- Zorluk: Kolay
- Görüntüleme21
Confit Byaldi
Tüm malzemeleri blendtech wildside hazneye alın ve çorba ayarında 2 kere çalıştırın.
Sebzelerinizi mandolin kullanarak ince ince, eşik kalınlıklarda doğrayın. Patlıcanları kararmamaları ve acılarını bırakmaları için tuzlu suda 15 dakika bekletin.
Bir araya getirme:
Sos
Sebzeler
1/8 kap zeytinyağı – 23 gr
Tuz
Karabiber
Biberiye
Taze kekik
Fırın tepsinizin altına sosunuzdan dökün. Sebzeleri sıra sıra üst üste, yan yatırarak dizin ve tepsiyi doldurun. Üzerine biraz zeytinyağı, tuz karabiber ve taze otlardan gezdirin. Alüminyum folyo ile kapatın ve 130 derece ısıda 2 saat pişirin.
Tabağınızın ortasına yerleştreceğiniz halka kalıbın ortasına sebzelerinizi hafif sıkıştırarak koyun ve kalıbınızı çıkarın. Tabağın kenarlarını sos ile süsleyin, sebzelerinizin üzerine taze otlar ve erken hasat zeytinyağı gezdirin.
Afiyet Olsun
Yorum Yap