Confit Byaldi Tarifi

confit byaldi
  • Görüntüleme
    21

Confit Byaldi

 

Tüm malzemeleri blendtech wildside hazneye alın ve çorba ayarında 2 kere çalıştırın.

Sebzelerinizi mandolin kullanarak ince ince, eşik kalınlıklarda doğrayın. Patlıcanları kararmamaları ve acılarını bırakmaları için tuzlu suda 15 dakika bekletin.

Bir araya getirme:

Sos

Sebzeler

1/8 kap zeytinyağı – 23 gr

Tuz

Karabiber

Biberiye

Taze kekik

Fırın tepsinizin altına sosunuzdan dökün. Sebzeleri sıra sıra üst üste, yan yatırarak dizin ve tepsiyi doldurun. Üzerine biraz zeytinyağı, tuz karabiber ve taze otlardan gezdirin. Alüminyum folyo ile kapatın ve 130 derece ısıda 2 saat pişirin.

Tabağınızın ortasına yerleştreceğiniz halka kalıbın ortasına sebzelerinizi hafif sıkıştırarak koyun ve kalıbınızı çıkarın. Tabağın kenarlarını sos ile süsleyin, sebzelerinizin üzerine taze otlar ve erken hasat zeytinyağı gezdirin.

Afiyet Olsun

Malzemeler

Sos

Sebzeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X