Zeytinli Glutensiz Grissini

  • Görüntüleme
    31

 

Ceyda Artun ile Defya mutfağında sizlere bir Zeytinli Glutensiz Grissini hazırladık. Ceyda Artun’un Hawos Novum, Blendtec 575, Wildside Hazne ile hazırladığı bu lezziz tarife bayılacaksınız!

Yapılışı: Chia tohumlarını su ile karıştırın ve şişmesi için bırakın. Maya 1,5 kap su ve zeytinyağını cam bir kasede karıştırın ve mayanızın aktifleşmesi için ılık bir yerde bırakın. Bu sırada un karışımınızı hazırlayın. Pirinç ve nohutu Hawos değirmen kullanarak 1. Ayarda çekin ve eleyin. Keten tohumunuzu blendtec wild side haznede en hızlı ayarda çevirin ve un haline getirin. Tüm kuru malzemeler ile karıştırın. Üzerine chia ve maya karışımızını ekleyip yoğurun. Hamuru eşit toplara bölün. Eliniz de açarak ince çubuklar haline getirin. 215 dereceye ısıttığınız fırında 20 dakika kadar pişirin.

Afiyet Olsun!

Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X