Cips (15)

Mısır Cipsi

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Keten tohumunu üzerine 75 gr su ilave ederek blender’ınızın orta boy haznesinde jöle kıvamına gelene kadar çekin. Mısırları koçanlarının üst yapraklarını soyduktan sonra

Pancar Cipsi

  • 0 / 5

Pancarları taze kekik, sarımsak ve zencefil ile birlikte uygun boyda bir tencereye koyun ve çatalı batırdığınızda kolayca içine saplanabilecek kıvama gelene kadar haşlayın. Soğumaları için

Pizza Soslu Karalahana Cipsi

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Karalahanaları yıkayıp salata kurutucuda iyice kurutun. Saplarından tutup yapraklarını ellerinizle gelişigüzel kibrit kutusu büyüklüğünde kopartın. Uygun boyda bir kaseye alın. Kapya biberin çekirdeklerini

Yer Fıstıklı Karalahana Cipsi

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Yer fıstığınız kavrulmuş ise kabuklarını soyun. Kavrulmamış ise fırınınızı 165 derece ayarlayıp, yer fıstığını tepsiye koyup fırının orta Vegan sırasına yerleştirin. 7-8 dakika

Karalahana Cipsi

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Chia tohumunun üzerine 45 gr su koyun ve jöleleşmesi için bir saat bekletin. Karalahanaları yıkayıp salata kurutucuda kurutun ve kabaca doğrayın. Cevizlerin suyunu

X