Ceyda Artun (97)

Nohut Peyniri

  • 0 / 5

   Nohut unu, 1,5 kap su, besin mayası ve tuzunuzu pürüzsüz olana kadar blenderda karıştırın. Kalan 1,5 kap suyu kaynatın. Kaynayınca altını kısıp yavaş

Yılbaşı Keki

  • 0 / 5

Yaş malzemeleri blenderınızda krema kıvamına gelen kadar çekin. Baska bir kapta karıştırdığınız kuru malzemeler ile blenderın “nabız” ayarında kontrollü olarak karıştırın. Karışımı yağladığınız fırın kabına

Fırında Turp

  • 0 / 5

Fırında sebze pişirirken bir kaç püf nokta var: – Sebzelerin doğrandıktan sonra sularını iyice kurulayın. – 1-2 yemek kaşığı patates veya mısır nişastası ile karıştırın.

Brokoli Cipsi

  • 0 / 5

   Tüm malzemelerinizi blenderdan geçirin. Blendtec twister hazne az miktarda ve sıvı oranı daha düşük ezmeleri de pürüzsüz yapmanızı sağlayacak, ekstradan su eklemeyin. –

Mercimek Persillade

  • 0 / 5

Mercimeklerinizi yıkayın ve bir gece suda bekletin. (Ben bu süreçlerde bana yardımcı olması için süzgeç kapaklı filizlendirme kavanozunu kullanıyorum. Filiz meselesi ilginizi çekerse @defyaailesi ve

Hazır Mercimek Çorbası

  • 0 / 5

  Mercimeklerinizi 1 gece suda bekletin, böylece aktive olsunlar. Yağda sebzelerinizi, suda beklemiş mercimeklerinizi, baharatlarınızı kavurun. Üzerine 1 bardak kadar su ekleyin. Havuçlar piştiğinde hazırsınız

Patates Kereviz Gratin

  • 0 / 5

Patates ve kerevizleri lurch catto veya lurch mandolin kullanarak ince ince dilimleyin. Hindistan cevizi sütü, sebze suyu, soğan sarımsak ve aromatikleri, soğan ve sarımsak yumuşayana

Glütensiz Bazlama

  • 0 / 5

Maya için: Tüm malzemeleri karıştırın ve 15 dakika mayalanmaya bırakın. Sürenin sonunda köpürdüğünü göreceksiniz. Kuru malzemelerinize maya, karnıyarık otu karışımı ve otlarınızı ekleyin. Homojen bir

Kabak Spagetti Aglio e Olio Makarna

  • 0 / 5

Kabaklarınızı Lurch spiral yapıcının orta kalınlığı ile spagetti haline getirin. Lurch müsli makerı sarımsaklarınızı ve maydanozlarınızı ayrı ayrı parçalamak için kullanın. Limon kabuklarını beyazını almayacak

Mini Tart

  • 0 / 5

 Kabakları Lurch Catto Doğrayıcı ile kesin. Sarımsak, zeytinyağı, tuz, karabiberi Blendtec Blender’da homojen bir sos haline getirin. Videoda görüldüğü gibi kabak ruloları yapın. Hamurunuzu

X