Nohut Peyniri
Nohut unu, 1,5 kap su, besin mayası ve tuzunuzu pürüzsüz olana kadar blenderda karıştırın. Kalan 1,5 kap suyu kaynatın. Kaynayınca altını kısıp yavaş
Yılbaşı Keki
Yaş malzemeleri blenderınızda krema kıvamına gelen kadar çekin. Baska bir kapta karıştırdığınız kuru malzemeler ile blenderın “nabız” ayarında kontrollü olarak karıştırın. Karışımı yağladığınız fırın kabına
Fırında Turp
Fırında sebze pişirirken bir kaç püf nokta var: – Sebzelerin doğrandıktan sonra sularını iyice kurulayın. – 1-2 yemek kaşığı patates veya mısır nişastası ile karıştırın.
Brokoli Cipsi
Tüm malzemelerinizi blenderdan geçirin. Blendtec twister hazne az miktarda ve sıvı oranı daha düşük ezmeleri de pürüzsüz yapmanızı sağlayacak, ekstradan su eklemeyin. –
Mercimek Persillade
Mercimeklerinizi yıkayın ve bir gece suda bekletin. (Ben bu süreçlerde bana yardımcı olması için süzgeç kapaklı filizlendirme kavanozunu kullanıyorum. Filiz meselesi ilginizi çekerse @defyaailesi ve
Hazır Mercimek Çorbası
Mercimeklerinizi 1 gece suda bekletin, böylece aktive olsunlar. Yağda sebzelerinizi, suda beklemiş mercimeklerinizi, baharatlarınızı kavurun. Üzerine 1 bardak kadar su ekleyin. Havuçlar piştiğinde hazırsınız
Patates Kereviz Gratin
Patates ve kerevizleri lurch catto veya lurch mandolin kullanarak ince ince dilimleyin. Hindistan cevizi sütü, sebze suyu, soğan sarımsak ve aromatikleri, soğan ve sarımsak yumuşayana
Glütensiz Bazlama
Maya için: Tüm malzemeleri karıştırın ve 15 dakika mayalanmaya bırakın. Sürenin sonunda köpürdüğünü göreceksiniz. Kuru malzemelerinize maya, karnıyarık otu karışımı ve otlarınızı ekleyin. Homojen bir
Kabak Spagetti Aglio e Olio Makarna
Kabaklarınızı Lurch spiral yapıcının orta kalınlığı ile spagetti haline getirin. Lurch müsli makerı sarımsaklarınızı ve maydanozlarınızı ayrı ayrı parçalamak için kullanın. Limon kabuklarını beyazını almayacak