Provensal Kiraz Domates
Hazırlanışı: Çeri domatesten daha iri ve etli bir yapıya sahip bu boy domateslere ülkemizde hem
Acılı Biftek Domates
Hazırlanışı : Biz Sriracha sosunu çok seviyoruz. Tariflerimizi oluştururken bu sosu az miktarlarda kullanarak sosun
Bloody Mary Pestili
Gözde Biber @hemfithemanne‘nin Defya mutfağında hazırladığı vegan ve sağlıklı Pancar Kraker tarifi sizlerleBu sağlıklı tarifi
Tarçınlı Kırmızı Elma Pestili
Gözde Biber @hemfithemanne‘nin Defya mutfağında hazırladığı vegan ve sağlıklı Pancar Kraker tarifi sizlerleBu sağlıklı tarifi
BİYE (Biberiyeli Yeşil Elma) Pestili
Hazırlanışı: Bu pestilde, yeşil elmanın kendine özgü mayhoşluğu pestile yansısın diye tatlandırıcı oranını %10 olarak
Tropikal Pestil
Hazırlanışı: Kivi ve ananas asiditesi yüksek iki meyve olduğundan, bu tarifte dengeyi bulmak için tatlandırıcı
B’Ananas Pestili
Hazırlanışı Muz ve ananas pestiline başlamadan önce muzu soyup, 4-5 parçaya bölüp hiç vakit kaybetmeden
Çiyalı Çilek Pestili
Hazırlanışı: Çiya tohumunun üstüne 40 gr su ekleyerek jöle kıvamına gelmesi için 1 saat bekletin.
Karakterli Erik Pestili
Hazırlanışı: Erik pestili bu tarifler içinde karakteristik özellikleri en belirgin olan pestilimiz. Diğerlerine oranla daha
Tarhunlu Armut Pestili
Hazırlanışı: Armut hızlı karardığı için, tencereye koyduğunuz suyun kaynaması yakınken armutların kabuğunu soyup, çekirdeklerini çıkartıp