Pancar ve Cevizli Kereviz Kraker
Hazırlanışı Önce suyu blenderınıza koyun. Daha sonra sırasıyla keten tohumu, soğan, kaju, ceviz, köri, sarımsak, tuz, kereviz ve pancarı blenderınıza koyun ve karışım homojen bir
Kumkuatlı ve Pancarlı Ayva Pestili
Hazırlanışı Sırasıyla ayvaları, limon suyunu ve balı blenderınıza koyup tamamen karışana dek çalıştırın. Kumkuatları da blenderınızın haznesine atıp sadece 6-7 saniye çalıştırın. Karışımı Sedona kurutucunun
Fındıklı Ayva ve Trabzon Hurması Pestili
Trabzon hurmasını neden kurutuyoruz, nasıl kurutuyoruz: Kış mevsiminin en güzel sürprizlerinden biri olan trabzon hurmasını taze yediğimizde damakta bıraktığı kekremsi tadı kurutulduğunda geçiyor. Bu sebeple
Pancar ve Mor Havuçlu Sebze Suyu
Not: İsteğinize göre 4-5 gr miktarında taze zencefil ve zerdeçal da karışıma ekleyebilirsiniz. Hazırlanışı Cold press juicerınızda kabuklarını soyduğunuz sebzelerinizi ardışık olarak sıkın. Posasını
Pancar Tozu
Pancarları yıkayıp kabuğunu soyun ve 2 x 1 cm büyüklüğünde doğrayıp kağıt havlu ile fazla sularını alın. Pancarları tepsiye dizin. Önce 65 derecede 2 saat
Domates Tozu
Domates daha önce de belirttiğimiz gibi kurutması en zor sebzelerden bir tanesi. Domateslerin şoklama tekniği ile kabuklarını soyuyoruz. Daha sonra çekirdekli kısımlarını çıkartıp kuru bir
Kestane Mantarı Tozu
Mantar, süngersi yapısından dolayı çok su çektiği için mantarları yıkamayıp limonlu suya batırıp nemlendirdiğimiz bir kağıt havlu ile silerek temizliyoruz. Temizlediğimiz kestane mantarlarını kağıt havluyla
Ispanak Tozu
Ispanakların köklerini kesip yıkayın. Salata kurutucuda kuruttuğunuz ıspanakların üzerinde hiç su kalmaması için yaprakları kağıt havlu ile silin. Ispanak yapraklarını Sedona Kurutucu’nun tepsisine birbirlerinin üstüne
Anaokulu Kuru Yemiş Karışımı
Hazırlanışı : Bademlerin suyunu süzüp kabuğunu soyun ve kurulayıp bir kaseye alın. Sultani üzümün, cevizin, kajunun, fındığın ve kabak çekirdeğinin suyunu süzüp kağıt havluya alıp
Hipster Kuru Yemiş Karışımı
Bademlerin suyunu süzün ve kabuklarını çıkartın. Siyah üzüm, kaju ve cevizin sularını süzüp kurumaları için kağıt havlunun üstünde birkaç dakika bekletin. Armutları soyup çekirdeklerini çıkartın