Somon Jerky
Hazırlanışı : Balıkçınızdan fileto somonu derisi üstünde kalacak şekilde 1⁄2 cm kalınlığında şeritler halinde kesmesini isteyin. Baharat karışımınız için blenderınızın baharat öğütücüsüne bütün malzemeleri koyun
Kontrafile Jerky
Hazırlanışı : Kontrafileyi kasabınızda 3-4 mm inceliğinde dilimletin. Baharatları blenderın baharat öğütme haznesine koyup homojen bir kıvam alana kadar karıştırın. Soğanı soyup piyazlık olacak gibi
Antrikot Jerky
Hazırlanışı : Antrikotu kasabınızda 3-4 mm inceliğinde dilimletin. Baharatları blenderın baharat öğütme haznesine koyup homojen bir kıvam alana kadar karıştırın. Soğanı soyup piyazlık olacak gibi
Pancar Tozu
Pancarları yıkayıp kabuğunu soyun ve 2 x 1 cm büyüklüğünde doğrayıp kağıt havlu ile fazla sularını alın. Pancarları tepsiye dizin. Önce 65 derecede 2 saat
Domates Tozu
Domates daha önce de belirttiğimiz gibi kurutması en zor sebzelerden bir tanesi. Domateslerin şoklama tekniği ile kabuklarını soyuyoruz. Daha sonra çekirdekli kısımlarını çıkartıp kuru bir
Kestane Mantarı Tozu
Mantar, süngersi yapısından dolayı çok su çektiği için mantarları yıkamayıp limonlu suya batırıp nemlendirdiğimiz bir kağıt havlu ile silerek temizliyoruz. Temizlediğimiz kestane mantarlarını kağıt havluyla
Ispanak Tozu
Ispanakların köklerini kesip yıkayın. Salata kurutucuda kuruttuğunuz ıspanakların üzerinde hiç su kalmaması için yaprakları kağıt havlu ile silin. Ispanak yapraklarını Sedona Kurutucu’nun tepsisine birbirlerinin üstüne
Akdeniz Kuru Yemiş Karışımı
Hazırlanışı : Chia tohumunun üstüne 90 gr su koyup jöleleşmesi için 1 saat bekletin. Bademlerin suyunu süzün ve kabuklarını çıkartın. Fazla sudan kurtulmak için kağıt
Anaokulu Kuru Yemiş Karışımı
Hazırlanışı : Bademlerin suyunu süzüp kabuğunu soyun ve kurulayıp bir kaseye alın. Sultani üzümün, cevizin, kajunun, fındığın ve kabak çekirdeğinin suyunu süzüp kağıt havluya alıp
Hipster Kuru Yemiş Karışımı
Bademlerin suyunu süzün ve kabuklarını çıkartın. Siyah üzüm, kaju ve cevizin sularını süzüp kurumaları için kağıt havlunun üstünde birkaç dakika bekletin. Armutları soyup çekirdeklerini çıkartın