Glütensiz (101)

Somon Jerky

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Balıkçınızdan fileto somonu derisi üstünde kalacak şekilde 1⁄2 cm kalınlığında şeritler halinde kesmesini isteyin. Baharat karışımınız için blenderınızın baharat öğütücüsüne bütün malzemeleri koyun

Kontrafile Jerky

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Kontrafileyi kasabınızda 3-4 mm inceliğinde dilimletin. Baharatları blenderın baharat öğütme haznesine koyup homojen bir kıvam alana kadar karıştırın. Soğanı soyup piyazlık olacak gibi

Antrikot Jerky

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Antrikotu kasabınızda 3-4 mm inceliğinde dilimletin. Baharatları blenderın baharat öğütme haznesine koyup homojen bir kıvam alana kadar karıştırın. Soğanı soyup piyazlık olacak gibi

Pancar Tozu

  • 0 / 5

Pancarları yıkayıp kabuğunu soyun ve 2 x 1 cm büyüklüğünde doğrayıp kağıt havlu ile fazla sularını alın. Pancarları tepsiye dizin. Önce 65 derecede 2 saat

Domates Tozu

  • 0 / 5

Domates daha önce de belirttiğimiz gibi kurutması en zor sebzelerden bir tanesi. Domateslerin şoklama tekniği ile kabuklarını soyuyoruz. Daha sonra çekirdekli kısımlarını çıkartıp kuru bir

Kestane Mantarı Tozu

  • 0 / 5

Mantar, süngersi yapısından dolayı çok su çektiği için mantarları yıkamayıp limonlu suya batırıp nemlendirdiğimiz bir kağıt havlu ile silerek temizliyoruz. Temizlediğimiz kestane mantarlarını kağıt havluyla

Ispanak Tozu

  • 0 / 5

Ispanakların köklerini kesip yıkayın. Salata kurutucuda kuruttuğunuz ıspanakların üzerinde hiç su kalmaması için yaprakları kağıt havlu ile silin. Ispanak yapraklarını Sedona Kurutucu’nun tepsisine birbirlerinin üstüne

Akdeniz Kuru Yemiş Karışımı

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Chia tohumunun üstüne 90 gr su koyup jöleleşmesi için 1 saat bekletin. Bademlerin suyunu süzün ve kabuklarını çıkartın. Fazla sudan kurtulmak için kağıt

Anaokulu Kuru Yemiş Karışımı

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Bademlerin suyunu süzüp kabuğunu soyun ve kurulayıp bir kaseye alın. Sultani üzümün, cevizin, kajunun, fındığın ve kabak çekirdeğinin suyunu süzüp kağıt havluya alıp

Hipster Kuru Yemiş Karışımı

  • 0 / 5

Bademlerin suyunu süzün ve kabuklarını çıkartın. Siyah üzüm, kaju ve cevizin sularını süzüp kurumaları için kağıt havlunun üstünde birkaç dakika bekletin. Armutları soyup çekirdeklerini çıkartın

X