Glütensiz (101)

Alkali Smoothie ve GAPS Smoothie

  • 0 / 5

Hazırlanışı Malzemeleri sırayla Greenstar Elite Slow Juicer’da sıkıyoruz. GAPS Smoothie için isteyenler GAPS’e uygun ekşi kremayı Personel Blender yardımı ile daha sonra ilave edebilirler. Elde

Matchalı Smoothie

  • 0 / 5

Hazırlanışı Bütün malzemeyi (yukarıda yazılan sırayla)  blendera koyup pürüzsüz bir kıvama kadar karıştırıyoruz.  

Pancar ve Cevizli Kereviz Kraker

  • 0 / 5

Hazırlanışı Önce suyu blenderınıza koyun. Daha sonra sırasıyla keten tohumu, soğan, kaju, ceviz, köri, sarımsak, tuz, kereviz ve pancarı blenderınıza koyun ve karışım homojen bir

Kumkuatlı ve Pancarlı Ayva Pestili

  • 0 / 5

Hazırlanışı Sırasıyla ayvaları, limon suyunu ve balı blenderınıza koyup tamamen karışana dek çalıştırın. Kumkuatları da blenderınızın haznesine atıp sadece 6-7 saniye çalıştırın. Karışımı Sedona kurutucunun

Kinoalı Brokolili Kraker

  • 0 / 5

Hazırlanışı   Brokoliyi çok ince ve küçük parçalar halinde doğrayın. Kekikleri yapraklarına ayırın. Kinoa, kabak çekirdeği, kekik ve brokoliyi bir kaseye alıp, kalan bütün malzemeyi

Fındıklı Ayva ve Trabzon Hurması Pestili

  • 0 / 5

Trabzon hurmasını neden kurutuyoruz, nasıl kurutuyoruz: Kış mevsiminin en güzel sürprizlerinden biri olan trabzon hurmasını taze yediğimizde damakta bıraktığı kekremsi tadı kurutulduğunda geçiyor. Bu sebeple

Pancar ve Mor Havuçlu Sebze Suyu Posasından Körili

  • 0 / 5

Hazırlanışı   Önce bademleri ve kajuyu süzün. Bademlerin kabuğunu soyun. Blenderınıza ilk olarak 250gr suyu koyun. Arkasından sırasıyla 3-4 parçaya ayırdığınız soğanı, sarımsağı, keten tohumunu,

Pancar ve Mor Havuçlu Sebze Suyu

  • 0 / 5

 Not: İsteğinize göre 4-5 gr miktarında taze zencefil ve zerdeçal da karışıma ekleyebilirsiniz.   Hazırlanışı Cold press juicerınızda kabuklarını soyduğunuz sebzelerinizi ardışık olarak sıkın. Posasını

Zea Jerky

  • 0 / 5

Hazırlanışı: Soya sosu ve sriracha’yi bir kapta çırpma teli ile karıştırın. Hindi göğüslerin beyaz yağlı kısımlarını ucu düz keskin bir bıçakla temizleyip, 1/2 cm genişliğinde

Limon ve Portakallı Somon Jerky

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Balıkçınızdan fileto somonu derisi üstünde kalacak şekilde 1⁄2 cm kalınlığında şeritler halinde kesmesini isteyin. Bir limon ve bir portakalın kabuklarını beyazlarını almayacak şekilde,

X