Pazılı Limon Kabuklu Mercimek Çorbası
Servis için: Rendelenmiş limon kabuğu Hazırlanışı Tüm malzemeleri üzerine 2 su bardağı tavuk suyu ya da su ya da kemik suyu iekleyerek Blendec blenderin
Rawnola Smoothie Bowl
Yapılışı Çiğ karabuğdayları 3-4 gün filizlendirme makinesinde filizlendirin. Hurmaları 8-12 saat boyunca suda bekletin. Ardından çekirdeklerini çıkarıp temiz suyla blenderda ezme haline getirin. Jel kıvamına
Raw Glutensiz Ekmek
Yapılışı Öğütülmüş keten tohumuna su ekleyip 20 dakika kadar bekletin. Ardından tüm malzemeyi karıştırıp, en son suda beklettiğiniz ve jel kıvamına gelen keten tohumunu
Raw Bamya Çıtırları
Yapılışı Bamyaları suda bekletmeden yıkayıp havlu yardımıyla kurulayın. Ortadan ikiye bölüp bir kaseye tüm malzemelerle birlikte ekleyip elinizle karıştırın. Triflex yapışmaz kağıtla tepsiye yerleştirip
Raw Kale Çıtırları
Yapılışı Kale yapraklarını yıkayıp kuruladıktan sonra göbeğini çıkarın. Ardından bıçakla parçalara ayırın. Tüm malzemelerle birlikte kale yapraklarını bir kasede karıştırın. Triflex yapışmaz kağıtla tepsiye
Filizlendirilmiş Karabuğday Granola
Yapılışı Badem, kaju ve kabak çekirdeğini blenderda çok kısa çekerek büyük parçalar haline getirin. Bütün malzemeleri kasede karıştıp dehidratör tepsisine dökün. Sedona kurutucuyu 62
Raw Badem Kurabiye
Yapılışı Malzemelerin tamamını kasede karıştırın, şekil vererek dehidratör tepsisine yerleştirin. Sedona Combo’yu 62 ◦C de 2 saat- 44 ◦C de 14 saate ayarlayın. İlk 6
Vegan Cheese Cracker
Yapılışı Önce suyu koyup, üstüne tüm malzemeleri ekleyip, Personal Blender‘dan geçirin. Dehidratör için teflon kağıda yayıp, Sedona Combo’ yu 62◦C 2 saat- 46 ◦C 14
Fesleğenli Vegan Krem Peynir
Yapılışı Kajuları bir gece önceden suda bekletiyoruz, böylelikle peynirimiz pürüzsüz bir kıvamda olacaktır. Kaju ve diğer malzemeleri blenderda pürüzsüz bir kıvama gelene kadar karıştırıyoruz. Bu
Közbiberli Vegan Krem Peynir
Yapılışı Kajuları bir gece önceden suda bekletiyoruz, böylelikle peynirimiz pürüzsüz bir kıvamda olacaktır. Kaju ve diğer malzemeleri blenderda pürüzsüz bir kıvama gelene kadar karıştırıyoruz. Bu