Vegan (141)

Pazılı Limon Kabuklu Mercimek Çorbası

  • 0 / 5

Servis için: Rendelenmiş limon kabuğu   Hazırlanışı Tüm malzemeleri üzerine 2 su bardağı tavuk suyu ya da su ya da kemik suyu iekleyerek Blendec blenderin

,

Rawnola Smoothie Bowl

  • 0 / 5

Yapılışı Çiğ karabuğdayları 3-4 gün filizlendirme makinesinde filizlendirin. Hurmaları 8-12 saat boyunca suda bekletin. Ardından çekirdeklerini çıkarıp temiz suyla blenderda ezme haline getirin. Jel kıvamına

Raw Glutensiz Ekmek

  • 0 / 5

  Yapılışı Öğütülmüş keten tohumuna su ekleyip 20 dakika kadar bekletin. Ardından tüm malzemeyi karıştırıp, en son suda beklettiğiniz ve jel kıvamına gelen keten tohumunu

Raw Bamya Çıtırları

  • 0 / 5

  Yapılışı Bamyaları suda bekletmeden yıkayıp havlu yardımıyla kurulayın. Ortadan ikiye bölüp bir kaseye tüm malzemelerle birlikte ekleyip elinizle karıştırın. Triflex yapışmaz kağıtla tepsiye yerleştirip

Raw Kale Çıtırları

  • 0 / 5

  Yapılışı Kale yapraklarını yıkayıp kuruladıktan sonra göbeğini çıkarın. Ardından bıçakla parçalara ayırın. Tüm malzemelerle birlikte kale yapraklarını bir kasede karıştırın. Triflex yapışmaz kağıtla tepsiye

Filizlendirilmiş Karabuğday Granola

  • 0 / 5

  Yapılışı Badem, kaju ve kabak çekirdeğini blenderda çok kısa çekerek büyük parçalar haline getirin. Bütün malzemeleri kasede karıştıp dehidratör tepsisine dökün. Sedona kurutucuyu 62

Raw Badem Kurabiye

  • 0 / 5

Yapılışı Malzemelerin tamamını kasede karıştırın, şekil vererek dehidratör tepsisine yerleştirin. Sedona Combo’yu 62 ◦C de 2 saat- 44 ◦C de 14 saate ayarlayın. İlk 6

Vegan Cheese Cracker

  • 0 / 5

Yapılışı Önce suyu koyup, üstüne tüm malzemeleri ekleyip, Personal Blender‘dan geçirin. Dehidratör için teflon kağıda yayıp, Sedona Combo’ yu 62◦C 2 saat- 46 ◦C 14

Fesleğenli Vegan Krem Peynir

  • 0 / 5

Yapılışı Kajuları bir gece önceden suda bekletiyoruz, böylelikle peynirimiz pürüzsüz bir kıvamda olacaktır. Kaju ve diğer malzemeleri blenderda pürüzsüz bir kıvama gelene kadar karıştırıyoruz. Bu

Közbiberli Vegan Krem Peynir

  • 0 / 5

Yapılışı Kajuları bir gece önceden suda bekletiyoruz, böylelikle peynirimiz pürüzsüz bir kıvamda olacaktır. Kaju ve diğer malzemeleri blenderda pürüzsüz bir kıvama gelene kadar karıştırıyoruz. Bu

X