Ceyda Artun (97)

Kakaolu Pancake

  • 0 / 5

Badem içeceği ile elma sirkesini çok az karıştırın ve 3 dakika dinlenmeye bırakın. Bu tarifimizde normalde kullanılan buttermilk yerine geçecek. Buttermilk tereyağı yapımında arta kalan

Bir Nevi Pestil

  • 0 / 5

Elmaları limon, hafif tarçın, meyve şekeri ve yaban mersini ile tatlandırdım, renklendirin. Hem kıvam hem de çıtırlık eklemesi için de chia tohumları ekleyin. Tüm malzemelerimi

Salatalık Dolması

  • 0 / 5

İlk önce pirincimi haşladım. Soğurken içine soya sosu, biraz zeytinyağı, tuz, frenk soğanı, çörek otu karıştırdım. Tofu, havuç ve kapya biberlerimi ince uzun, salatalıklarıma sığacak

Havuç Tarator

  • 0 / 5

Hazırlıklara havuçları rendeleyip, soğanları doğrayarak başlıyoruz. Soğanları zeytinyağında şeffaflaştırıp havuçlarınızı ekleyin, tuz karabiber ekleyip havuçların rengi parlak bir hale gelene kadar pişirin. Bu sırada içine

Tuzlu Granola

  • 0 / 5

 Komo flic floc ezme cihazından geçirerek ezme haline getirdim. Kuru malzemeler ile karıştırdım, yaş malzemelerimi ayrı bir yerde karıştırıp ekledim. 160 derece fırında, ara

Patates Graten

  • 0 / 5

Lurch spiral yapıcı kullanarak patateslerinizi spiral olarak doğrayın. Tuzlu suyun içerisine alın ve yarım saat bekletin. Soğan, sarımsak ve kalelerinizi doğrayın. Ben bu hızlı doğrama

Nohut Shake

  • 0 / 5

 Tüm malzemeleri blenderınıza alın ve pürüzsüz olana kadar karıştırın. Burada kullandığınız blender kıvamın pürüzsüzlüğünü etkileyecektir. Ben @blendtec (@defyaailesi ) kullanıyorum ve olabilecek en pürüzsüz kıvama bu şekilde

Karpuz Gazpacho

  • 0 / 5

Tüm malzemeleri blenderda pürüzsüz olana kadar karıştırın ve buzdolabında 2-3 saat soğutun. Fesleğen yağı için şokladığınız fesleğenleri zeytinyağı ile blenderda karıştırın ve kahve filtresinden yavaş

Ispanaklı Makarna

  • 0 / 5

Bu ıspanak soslu makarna üşengeç günlerin vazgeçilmezi. Her şeyi blendera atmak suretiyle hızlıca harika bir tabağa sahip olabilirsiniz. Ayrıca rengi, lezzetiyle insana kendine iyi bir

Greyfurt Salatası

  • 0 / 5

Kasenizin altına çırparken sağa sola savrulmaması için bir bez sarın, içine sirke ve tuzunuzu ekleyin. Yavaş yavaş çırparken zeytinyağınızı koymaya başlayın. Pürüzsüz ve hafif kıvamlı

X