Blender (77)

Pesto Soslu Karabuğday Filizli Salata

  • 0 / 5

Pesto sosta kullandığınız malzemelerin her biri değişime açıktır. Fıstık yerine dilediğiniz kuruyemiş yeşilliklerde dilediğiniz yeşillik peynir de dilediğiniz peynir süt ürünü tüketmiyorsanız peynir yerine

,

Sağlıklı Mayonez ile Sebze Cipsi

  • 0 / 5

Ceyda Artun (@ceyda.artun) , Defya mutfağında sizler için Sedona Supreme‘de Kurutulmuş sağlıklı Sebze Cipsleri ve Aioli Sos hazırladı. Bu sağlıklı yemek tarifini çok seveceksiniz. Hazırlanışı Sebzelerinizi

,

Vegan Pancar Kraker

  • 0 / 5

Pancarları orta derecede haşlayınız, keten tohumu....

,

Mercimek Kraker

  • 0 / 5

Gözde Biber @hemfithemanne ve Ebru Zeynep Altay @ebrununsagliklidunyasi ‘nın Defya mutfağında hazırladığı vegan ve sağlıklı Mercimek Kraker tarifi sizlerle.   Keten tohumu ve chia’yi 20

Cheddarımsı

  • 0 / 5

Sağlık koçu @elifezgiuzmansel’den laktozsuz, vegan ve akışkan harika bir cheddar peyniri alternatifi.   Hazırlanışı Havuç ve kaju, 1 litre suda yumuşayana kadar pişirilir. Suyun bitmemesi

Renkli Üç Dondurma

  • 0 / 5

Sağlık koçu @elifezgiuzmansel’den farklı aroma ve renklerde, şeker içermeyen üç dondurma tarifi. Çok seveceksiniz.   Hazırlanışı Malzemeler önce düşük hızda parçalarına ayrılıp, sonra hız artırılarak

,

Tohum Tako

  • 0 / 5

Sağlık koçu @elifezgiuzmansel’den evinizde hazırlayabileceğiniz sağlıklı tako tarifi. Çok seveceksiniz.   Hazırlanışı Dynapro blenderde tüm malzemeler tok bir hamur elde edene kadar karıştırılır. İki pişirme

,

Antep Fıstıklı Maş Fasulye Humusu

  • 0 / 5

Sağlık koçu @elifezgiuzmansel’den sağlıklı antep fıstıklı maş fasulye humusu tarifini çok seveceksiniz.   Hazırlanışı Tüm malzemeleri Dynapro Blenderden pürüzsüz olana kadar geçiriyoruz. (Ortalama 1,5 dk)

Çikolata Soslu Portakallı Puding

  • 0 / 5

Fonksiyonel Tıp Sağlık Koçu Gözde Aral Ocak’ın (IG: @gozde.aral.ocak) tarifi ile hazırlayacağınız çikolata soslu portakallı pudingi çok seveceksiniz. Yapılışı Tüm malzemeler blenderde önce düşük sonra

,

Raw Vegan Ganaj Tart

  • 0 / 5

Yapılışı Badem Unu hazırlamak için; Çiğ bademler en az 12 saat oda sıcaklığındaki içme suyunda bekletilerek aktive edilir, sonra süzülür, yıkanır ve dehidratörde 45 derecede

X