Ispanaklı Wrap
[sv slug="youtube" id="ovHOl-AgNhs"] Hazırlanışı : Chia tohumuna 180 gr su ekleyin ve jel haline gelmesi için 1 saat bekletin. Keten
[sv slug="youtube" id="ovHOl-AgNhs"] Hazırlanışı : Chia tohumuna 180 gr su ekleyin ve jel haline gelmesi için 1 saat bekletin. Keten
[sv slug="youtube" id="CUe9uHXz0Dg"] Hazırlanışı : Cevizlerin suyunu süzün. Kağıt havlu ile fazla suyunu alın. Soğanı soyup 6 parçaya bölün. Kekik
[sv slug="youtube" id="vno7Kwwo78A"] Hazırlanışı : Chia tohumunu, üzerine 75 gr su koyup jel kıvamına gelmesi için 1 saat bekletin. Kapya
[sv slug="youtube" id="EoHq08cPP9E"] Hazırlanışı : Chia tohumlarının üzerine 35 gr su koyup jöle kıvamına gelmesi için 1 saat bekletin. Keten
[sv slug="youtube" id="yBNogLn9KTg"] Hazırlanışı : Chia tohumlarının üzerine 35 gr su koyup jöle kıvamına gelmesi için 1 saat bekletin. Blender’ınızın
[sv slug="youtube" id="ZABcG6OW-fM"] Hazırlanışı : Keten tohumuna 120 gr su ekleyip, doğrayıcınızda jöle kıvamına gelene kadar çekin. Karalahanaları mutlaka salata
[sv slug="youtube" id="utN6HvqjUe8"] Hazırlanışı : Çiya tohumuna 210 gr su ekleyin, jöleleşmesi için 1 saat bekletin. Keten tohumunu blender’ınızın baharat
[sv slug="youtube" id="z3RR_qDMDtY"] Hazırlanışı : Ay çekirdeğini bir gece öncesinden suya koyun. Kullanacağınız zaman suyu süzün. Keten tohumunu, üzerine 90
[sv slug="youtube" id="GWKXOpMld7o"] Hazırlanışı: Keten tohumunu üzerine 200 gr su ilave ederek blender’ınızın orta boy haznesinde jöle kıvamına gelene kadar
[sv slug="youtube" id="bezFdgmkjIg"] Biz bu tarifte açık renkli kalamata zeytin kullandık, bir gece Vegan öncesinden çekirdeklerini çıkartıp fazla tuzu çıksın