Kavun Sorbe
Yapılışı Öncelikle kavunu yıkayalım. Kavunun çekirdekli kısmını çıkaralım. Kavunu içini çıkaralım. Muzun kabuklarını soyup dilimleyelim. Dondurucuya kaldıralım. Donuktan
Yapılışı Öncelikle kavunu yıkayalım. Kavunun çekirdekli kısmını çıkaralım. Kavunu içini çıkaralım. Muzun kabuklarını soyup dilimleyelim. Dondurucuya kaldıralım. Donuktan
Yapılışı Öncelikle erikleri çekirdeklerinden ayırdım. Tencereye çekirdeklerinden ayıklanmış mor erikleri koydum. Üzerine 1 su bardağı su ilave ettim. Yumuşayana
Yapılışı Tüm malzemeyi karıştırarak elde ettiğim hamuru unladığım tezgahta merdane ile açtım ve şeritler halinde kestim. Hamuru açarken
Tek malzeme ile rafine şeker, nişasta eklemeden yapabileceğiniz kayısı pestili tarifi geldiii🥳 Püf noktaları👇🏻 – Olgun ve lezzetli bir
Yapılışı: Lurch Spiral Doğrayıcı ile şekillendirdiğimiz kabukları soyulmuş 1 adet kabağı orta kalınlıkta bıçak kullanarak spagetti haline getirelim. Tavaya
Yapılışı: Filizlendirilmiş maş fasulyesi ile ince ince kıyılan roka ve marulları, fasulyeyi, spiral ile doğranmış havuç ve salatalıkları ekleyelim.
Tüm malzemeleri @defyaailesi Tribest Personal Blender’ a atıp blend ediyoruz. Tarifimiz kısa sürede hazır. Değişik boyutlardaki cam kapları ile
Yapılışı Tüm malzemeleri blenderda çekiyoruz.. Etkileri gerçekten muhteşem.. Bu arada ben slow juicerda hepsini çektim sindirim ve besin değeri
İlk olarak @defyaailesi komo un değirmenimde sorgum tohumunu, un haline getirerek başladım. Yumurta sarıları ile beyazlarını ayırdım. Beyazlarını, içine
Fıstık ezmesinden sıkıldıysanız bir de ayçekirdeği ezmesi deneyin. 🌻🌻🌻 Smoothielerde, granola ile, tatlıların içinde… 1 kap ay çekirdeğini ister