Patates Graten
Patatesleri ince ince kesip yıkayın ve durulayın. Bir kasede patates, zeytinyağı, taze soğan, tuz, karabiber ve kekiği karıştırın. Krema
Patatesleri ince ince kesip yıkayın ve durulayın. Bir kasede patates, zeytinyağı, taze soğan, tuz, karabiber ve kekiği karıştırın. Krema
Yapılışı; Fırını 180’ye ayarlayın. Sebzeleri 1/2cm kalınlığında kesin. Fırın tepsisine dizin. Tuz, karabiber ve zeytinyağı ekleyip 25dk pişirin. Soğan
✨Besin Değeri744 kalori 102 gr karbonhidrat 24 gr protein 34 gr yağ Yapılışı: Spiral doğrayıcıda kabak ve havucu doğradıktan
Eriklerimi önce güzelce yıkıyorum. Sonra tencereye alarak üzerine çıkacak kadar su ilave edip 1 saat yakın iyice pişiriyorum. Biraz
Sedona kurutucumda ilk fazda 62 derecede 4 saat, 2. fazda 55 derecede 8 saatte kuruttuğum domates ve kapya biberlerimi
🔪Hazırlanışı -Patates, havuç ve soğanı videodaki gibi doğrayın. Üzerlerine göz kararı tuz-karabiber ve zeytinyağı ekleyip 200 derecede 30dk fırınlayın.
Domatesleri yıkadım eşit parçalara böldüm. Defyaailesi ne ait olan Sedona Express meyve sebze Kurutucusu’nun tel raflarına dizdim. 12 saatte
✨Besin Değeri 824 kalori 124 gr karbonhidrat 36 gr protein 25 gr yağ Yapılışı: Tüm malzemeleri ekleyerek blenderı çalıştıralım,
🔪Hazırlanışı -Orta sertlikte bir şeftaliyi ikiye kesip çekirdeğini çıkarın. -Şerbet kıvamındaki sosu bir kapta hazırlayıp, şeftalinin her yerine sürün
1)Konserve yapımı için kuru madde oranı yüksek olan yumru uzun domatesleri tercih edin. Güzelce yıkayın. 2)Konserve yapacağınız cam kavanozları