Beril Oymak (10)

Yeşil Kokteyl

  • 0 / 5

 Yeşil Kokteyl 💚 300gr ıspanak 2 adet yeşil elma 5 adet kereviz sapı 1 adet rezene 1 demet maydanoz 1 demet nane 1 parmak

Bal kabaklı Glutensiz Galette

  • 0 / 5

 Evde kendi unlarımı @defyaailesi Fidibus Classic un değirmeni ile öğütmeye başladığımdan beri dışardan hazır un almaz oldum. Taze öğütülmüş unlarla hazırladığım hamurların kıvamları kesinlikle

Rulo kabak ve patlıcanlı tart

  • 0 / 5

 Tart hamuru malzemelerini bir kasede karıştırın ve disk formuna getirin. Yağlı kağıda sarın ve buzdolabında yarım saat dinlendirin. Sebzeleri sebze doğrayıcısı ya da bıçakla

Çilekli ve Badem ezmeli pişmeyen Cheesecake

  • 0 / 5

 Yapılışı: Fırını 180’ye ayarlayın. Bademleri fırın tepsisine alın ve 7-8dk kavurun. Bademler soğuyunca twister hazneye ekleyin ve ezme kıvamına getirin. Haznede kalan badem ezmesinin

Patates Graten

  • 0 / 5

 Patatesleri ince ince kesip yıkayın ve durulayın. Bir kasede patates, zeytinyağı, taze soğan, tuz, karabiber ve kekiği karıştırın. Krema için; sos tavasında zeytinyağını ısıtın,

Sebzeli Yaz Lazanyası

  • 0 / 5

 Yapılışı; Fırını 180’ye ayarlayın. Sebzeleri 1/2cm kalınlığında kesin. Fırın tepsisine dizin. Tuz, karabiber ve zeytinyağı ekleyip 25dk pişirin. Soğan ve sarımsakları zeytinyağında kavurun. Baharatları

,

Balkabaklı ve Tatlı Patatesli İtalyan Omleti

  • 0 / 5

   Yapılışı; Nohut ununu ve diğer malzemeleri bir kasede pürüzsüz olana kadar karıştırın. Yarım saat oda sıcaklığında dinlendirin. Tercihen döküm bir tavaya zeytinyağı alıp

Elma Suyuyla Pişmiş Ayva Tatlısı

  • 0 / 5

 Elma Suyu ile Pişmiş Ayva Tatlısı Yapılışı; Ayvaları alacak kadar büyük bir kaseye su doldurun ve içine 1 limonun suyunu sıkıp limonu da içine

Vegan Sebzeli Lazanya

  • 0 / 5

  Yapılışı; tüm bolonez sos sebzelerini incecik kesin ya da robottan geçirin. Zeytinyağında soğan ve sarımsağı kavurun. Sebzeleri ekleyip karıştırın. Domates sos ve baharatları ekleyip

Badem Peynirli Patlıcan Sarma

  • 0 / 5

  Yapılışı; Fırını 220’ fan ayarına getirin. Patlıcanları 0,5cm olacak şekilde kesin. Tuz, karabiber ve zeytinyağı ekleyip fırın tepsisine tek tek dizin. Patlıcanlar yumuşayana kadar,

X