Hindistan Cevizi Cipsi Nasıl Yapılır?
Ceyda Artun ile Defya mutfağında sizlere “Hindistan Cevizi Cipsi” hazırladık. Ceyda Artun‘un Lurch Vario Mandolin Doğrayıcı ve Sedona Supreme Kurutucu ile hazırladığı bu harika tarife
Mısır Polenta Nasıl Yapılır? – Karalahana Pesto ve
Ceyda Artun, Defya mutfağında sizler için önce Hawos Oktagon Un Değirmeninde Sağlıklı Mısır Polenta hazırladı sonrasında mısır polenta ve kış sebzeleriyle sizlere leziz bir
Filizlendirilmiş Bakliyat Salatası ve Tahin Sos
Ceyda Artun ile Defya mutfağında sizlere tazecik bir filizlendirilmiş bakliyat salatası hazırladık. Ceyda Artun’un Geo Çömlek, Tribest Freshlife, Lurch Tambur Rende, Blendtec 650, Blendtec
Bitki Temelli İçecek Olur mu? | Horchata Tarifi
Ceyda Artun ile Defya mutfağında sizlere bitki temelli bir içecek olan horchata hazırladık. Ceyda Artun‘un Blendtec Professional 800 Blender, Blendtec Wildside Hazne ile hazırladığı bu
Bir İtalyan Esintisi | Etsiz Carpaccio Nasıl Yapılır?(Karpuz
Ceyda Artun ile Defya mutfağında sizlere bir et muadili olan “Karpuz Carpaccio” hazırladık. Ceyda Artun’un Lurch Vario Mandolin Doğrayıcı, Blendtec 575 ve Twister Hazne ile
Confit Byaldi Tarifi
Confit Byaldi Tüm malzemeleri blendtech wildside hazneye alın ve çorba ayarında 2 kere çalıştırın. Sebzelerinizi mandolin kullanarak ince ince, eşik kalınlıklarda doğrayın. Patlıcanları kararmamaları
Patlıcan Bacon, Mozarella Sandviç
Kullanılan Ürünler : Lurch Vario Mandolin Doğrayıcı Blendtec 575 + Twister Hazne Sedona Supreme Patlıcanları mandolin ile ince ince doğrayın ve tuzlu su içerisine
Patates Pave
Kullanılan Ürünler: Lurch Yaprak ve Sebze Doğrayıcısı Catto Blendtec 650 + Wildside Hazne 6 adet patatesi Lurch Yaprak ve Sebze Doğrayıcısı Catto kullanarak ince
Glutensiz Karamelize Soğanlı Focaccia
Kullanılacak Ürünler: Hawos Oktagon Ilık su, maya, sıvı şeker ve zeytinyağınızı karıştırın ve mayanız aktifleşene kadar oda sıcaklığında 15-25 dakika bekletin. Aktif haldeki maya
Elma Çiçekleri Tarifi
Kullanılan Ürünler: Lurch mandolin Elmalarınızı Lurch mandolin kullanarak dilimleyin. Üzerlerine limon sıkın ve oksitlenmesini durdurun. Milföy hamurunuzu 1/2 cm kalınlığında 4 cm eninde ve 10