Melis Aran (68)

Mantar Domates Wrap

  • 0 / 5

Hazırlanışı : 25 gr chia tohumunun üzerine 75 gr su ekleyip jöle haline gelmesi için bekletin. Mantar süngersi yapısıyla çok su emdiği için yıkamak yerine

Kabaklı Wrap

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Kabakları iyice yıkadıktan sonra kurulayın ve soymadan, uzunlamasına 4 eşit parçaya bölün ve çekirdekli kısımlarını kesin. Pazıların saplarını ucundan kesip yıkayın ve salata

Domatesli Havuçlu Wrap

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Domateslerin kabuklarını soyun ve çekirdekli kısmı çıkardıktan sonra fazla suyu almak için kağıt havlu ile silin. Havuçları küçük küpler halinde doğrayın. Kereviz sapının

Alfalfa Wrap

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Alfalfaların köklerini makasla kesip, yıkadıktan sonra kağıt havlu üzerine alıp kurutun. Kapya biberin çekirdeklerini çıkartın ve 6-7 parça olacak şekilde doğrayın. Soğanın kabuğunu

Ispanaklı Wrap

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Chia tohumuna 180 gr su ekleyin ve jel haline gelmesi için 1 saat bekletin. Keten tohumuna 180 gr su ekleyip, blender’ınızın baharat öğütme

Yaş Tarhana Krakeri

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Cevizlerin suyunu süzün. Kağıt havlu ile fazla suyunu alın. Soğanı soyup 6 parçaya bölün. Kekik yapraklarını saplarından ayırın. Çekirdeklerini çıkarttığınız domateslerin fazla suyunu

Evde Ne Kaldıysa Krakeri

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Chia tohumunu, üzerine 75 gr su koyup jel kıvamına gelmesi için 1 saat bekletin. Kapya ve çarliston biberlerin iç çekirdeklerini çıkartıp 8’er parçaya

Süzme Yoğurtlu Kraker

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Chia tohumlarının üzerine 35 gr su koyup jöle kıvamına gelmesi için 1 saat bekletin. Keten tohumunu üzerine 35 gr su ilave ederek blender’ınızın

Çeri Domatesli Kraker

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Chia tohumlarının üzerine 35 gr su koyup jöle kıvamına gelmesi için 1 saat bekletin. Blender’ınızın baharat öğütme haznesine keten tohumunu 35 gr suyla

Kajulu Karalahana Krakeri

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Keten tohumuna 120 gr su ekleyip, doğrayıcınızda jöle kıvamına gelene kadar çekin. Karalahanaları mutlaka salata kurutucunuzda kurutun ve ince şeritler halinde kıyın. Sonra

X