Havuçlu ve Elmalı Atıştırmalık
Hazırlanışı Önce elma ve havuçların suyunu sıkın ve posasını bir kaba ayırın. Blenderınıza sıktığınız suyu koyun ve üzerine fındık, kaju, ceviz, incir, hurma, keten tohumu,
Yer Elması Cipsi
Hazırlanışı Biberiye,sarımsak, sriracha ve elma sirkesini blenderda homojen bir kıvam alana kadar çekin. Büyük bir kaseye su ile birlikte koyup karıştırın. Soyduğunuz yerelmalarını mandolin ile
Matchalı Smoothie
Hazırlanışı Bütün malzemeyi (yukarıda yazılan sırayla) blendera koyup pürüzsüz bir kıvama kadar karıştırıyoruz.
Pancar ve Cevizli Kereviz Kraker
Hazırlanışı Önce suyu blenderınıza koyun. Daha sonra sırasıyla keten tohumu, soğan, kaju, ceviz, köri, sarımsak, tuz, kereviz ve pancarı blenderınıza koyun ve karışım homojen bir
Kumkuatlı ve Pancarlı Ayva Pestili
Hazırlanışı Sırasıyla ayvaları, limon suyunu ve balı blenderınıza koyup tamamen karışana dek çalıştırın. Kumkuatları da blenderınızın haznesine atıp sadece 6-7 saniye çalıştırın. Karışımı Sedona kurutucunun
Kinoalı Brokolili Kraker
Hazırlanışı Brokoliyi çok ince ve küçük parçalar halinde doğrayın. Kekikleri yapraklarına ayırın. Kinoa, kabak çekirdeği, kekik ve brokoliyi bir kaseye alıp, kalan bütün malzemeyi
Fındıklı Ayva ve Trabzon Hurması Pestili
Trabzon hurmasını neden kurutuyoruz, nasıl kurutuyoruz: Kış mevsiminin en güzel sürprizlerinden biri olan trabzon hurmasını taze yediğimizde damakta bıraktığı kekremsi tadı kurutulduğunda geçiyor. Bu sebeple
Pancar ve Mor Havuçlu Sebze Suyu Posasından Körili
Hazırlanışı Önce bademleri ve kajuyu süzün. Bademlerin kabuğunu soyun. Blenderınıza ilk olarak 250gr suyu koyun. Arkasından sırasıyla 3-4 parçaya ayırdığınız soğanı, sarımsağı, keten tohumunu,
Somon Jerky
Hazırlanışı : Balıkçınızdan fileto somonu derisi üstünde kalacak şekilde 1⁄2 cm kalınlığında şeritler halinde kesmesini isteyin. Baharat karışımınız için blenderınızın baharat öğütücüsüne bütün malzemeleri koyun