Glütensiz (104)

Havuçlu ve Elmalı Atıştırmalık

  • 0 / 5

Hazırlanışı Önce elma ve havuçların suyunu sıkın ve posasını bir kaba ayırın. Blenderınıza sıktığınız suyu koyun ve üzerine fındık, kaju, ceviz, incir, hurma, keten tohumu,

Yer Elması Cipsi

  • 0 / 5

Hazırlanışı Biberiye,sarımsak, sriracha ve elma sirkesini blenderda homojen bir kıvam alana kadar çekin. Büyük bir kaseye su ile birlikte koyup karıştırın. Soyduğunuz yerelmalarını mandolin ile

Romatizmal Hastalığı Olanlar için Juice ve GAPS Smoothie

  • 0 / 5

Hazırlanışı Malzemeleri sırayla Greenstar Elite Slow Juicer’da sıkıyoruz. GAPS’e uygun bir Smoothie hazırlamak için içerisine GAPS’e uygun Lahana Turşu suyu ilave edebilirsiniz.   Elde edilen

Alkali Smoothie ve GAPS Smoothie

  • 0 / 5

Hazırlanışı Malzemeleri sırayla Greenstar Elite Slow Juicer’da sıkıyoruz. GAPS Smoothie için isteyenler GAPS’e uygun ekşi kremayı Personel Blender yardımı ile daha sonra ilave edebilirler. Elde

Matchalı Smoothie

  • 0 / 5

Hazırlanışı Bütün malzemeyi (yukarıda yazılan sırayla)  blendera koyup pürüzsüz bir kıvama kadar karıştırıyoruz.  

Pancar ve Cevizli Kereviz Kraker

  • 0 / 5

Hazırlanışı Önce suyu blenderınıza koyun. Daha sonra sırasıyla keten tohumu, soğan, kaju, ceviz, köri, sarımsak, tuz, kereviz ve pancarı blenderınıza koyun ve karışım homojen bir

Kumkuatlı ve Pancarlı Ayva Pestili

  • 0 / 5

Hazırlanışı Sırasıyla ayvaları, limon suyunu ve balı blenderınıza koyup tamamen karışana dek çalıştırın. Kumkuatları da blenderınızın haznesine atıp sadece 6-7 saniye çalıştırın. Karışımı Sedona kurutucunun

Kinoalı Brokolili Kraker

  • 0 / 5

Hazırlanışı   Brokoliyi çok ince ve küçük parçalar halinde doğrayın. Kekikleri yapraklarına ayırın. Kinoa, kabak çekirdeği, kekik ve brokoliyi bir kaseye alıp, kalan bütün malzemeyi

Fındıklı Ayva ve Trabzon Hurması Pestili

  • 0 / 5

Trabzon hurmasını neden kurutuyoruz, nasıl kurutuyoruz: Kış mevsiminin en güzel sürprizlerinden biri olan trabzon hurmasını taze yediğimizde damakta bıraktığı kekremsi tadı kurutulduğunda geçiyor. Bu sebeple

Pancar ve Mor Havuçlu Sebze Suyu Posasından Körili

  • 0 / 5

Hazırlanışı   Önce bademleri ve kajuyu süzün. Bademlerin kabuğunu soyun. Blenderınıza ilk olarak 250gr suyu koyun. Arkasından sırasıyla 3-4 parçaya ayırdığınız soğanı, sarımsağı, keten tohumunu,