Vejetaryen (80)

Konken Partisi Kuru Yemiş Karışımı

  • 0 / 5

Chia tohumunun üstüne 75 gr su ekleyip jöle kıvamını alması için bir saat bekletin. Kajunun, kabak ve ay çekirdeğinin suyunu süzüp, kağıt havlu üstünde kurutup

Maç Kuru Yemiş Karışımı

  • 0 / 5

Yemişlerin suyunu süzüp kurumaları için kağıt havlunun üzerinde bekletin. Maydanozu ince ince kıyın. Kuru yemişleri, maydanozu, susamı uygun bir kase içinde tuz, soya sosu ve

Ege Bar

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Çiya tohumunun üzerine 105 gr su koyarak jöle kıvamını alması için 1 saat bekletin. Kaju ve suyu blenderınızın baharat öğütme haznesinde karıştırın, posasıyla

Çikolatasever Bar

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Çiya tohumunun üstüne 150 gr su ekleyip jöle kıvamını alması için 1 saat bekletin. Hurmaların suyunu süzüp, çekirdeklerini çıkartın. Muzun kabuğunu soyup diğer

Akıllı Bar

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Bir gece boyunca suda beklettiğiniz bademlerin kabuğunu soyun ve 85 gr su ile birlikte blenderda 2 dakika kadar karıştırın. Posasıyla birlikte kullanacağımız için

Kahvaltı Bar

  • 0 / 5

Bu tarifi hazırlayıp bir gece buzdolabında beklettikten sonra kurutmaya alıyoruz. Kuru üzümleri yıkayın ve uygun bir bardağa alıp üzerine bir portakalın suyunu sıkın. Bu şekilde

Superfood Bar

  • 0 / 5

Blender’ınızın orta boy haznesine bir gece önceden suda beklettiğiniz bademleri, kabuklarını soyarak koyun. 50 gr bademin üstüne 100 gr su ilave edin ve bademler un

Patates Cipsi

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Patatesleri yıkayın. Kabuklarını soymadan da yapabileceğimiz bu tarifte en önemli nokta patateslerin hepsinin 3 mm inceliğinde kesilmesi. Eşit inceliği tutturmak için mandolin ya

Mısır Cipsi

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Keten tohumunu üzerine 75 gr su ilave ederek blender’ınızın orta boy haznesinde jöle kıvamına gelene kadar çekin. Mısırları koçanlarının üst yapraklarını soyduktan sonra

Pancar Cipsi

  • 0 / 5

Pancarları taze kekik, sarımsak ve zencefil ile birlikte uygun boyda bir tencereye koyun ve çatalı batırdığınızda kolayca içine saplanabilecek kıvama gelene kadar haşlayın. Soğumaları için

X