Yumuşak Ekmek
Mayalama makinesini 27°C'ye ayarlayın ve su tepsisini ısıtma plakasının ortasına yerleştirin. Tepsiye ¼ bardak (60 ml) su dökün ve
Mayalama makinesini 27°C'ye ayarlayın ve su tepsisini ısıtma plakasının ortasına yerleştirin. Tepsiye ¼ bardak (60 ml) su dökün ve
Mayalama Cihazını kurun, su tepsisini yarıya kadar suyla doldurun ve sıcaklığı 24°C'ye ayarlayın. Büyük bir kapta, başlangıç malzemelerini iyice
Yapılışı ; • Bütün malzemeler kabukları soyulduktam sonra rendelenir , suyunu salınca fazla suları sıkılarak harmanlanır . • Havuca
Kaplama hamuru: Ekşi maya ve sodayı karıştırın. Gözleme altıma kıvamı açınca kurutttuğunuz tavuk parçalarını Önce una, sonra ekşi maya
Malzemeler: Balkabağı Zencefil Zerdeçal Havuç Ananas Greyfurt ya da portakal Limon Yarı yarıya su ile💦☝️.
Yapılışı: Tüm sebze ve meyveleri blender ve juicer ile içecek haline getirebilirsiniz. pancar bağırsak ve kan temizleyici, müthiş bir
Tüm malzemeleri ekleyerek blenderı çalıştıralım, afiyet olsun 😋 Post-workout Ispanaklı Yeşil Smoothie Besin Değerleri: 528 kcal 60 gram karbonhidrat
Hazırlık: 1- Yazın şeftalilerin en tatlı olduğu zamanda #defyaailesi #sedonakurutucu da kuruttuğum 50 gram şeftaliyi akşamdan ısladım. 2- İlk
Sebzeler yıkanır. Eşit büyüklükte küp küp doğranır. Meyve sebze kurutma makinasında 12 saat kurutulur. (İyice kuruyana kadar) Kurutulmuş mor
Tart hamuru malzemelerini bir kasede karıştırın ve disk formuna getirin. Yağlı kağıda sarın ve buzdolabında yarım saat dinlendirin. Sebzeleri