Kurutucu (53)

,

Havuçlu Granola

  • 0 / 5

Revna Çakır’ın (@revnasarigul) Defya mutfağında hazırladığı Havuçlu granola tarifi sizlerle. Bu lezzetli ve sağlıklı tarifi çok seveceksiniz.   Hazırlanışı: Öncelikle kabuğunu soyduğumuz 1 orta boy

Kaju Kremalı Karnabahar Popcorn (Patlamış Mısır)

  • 0 / 5

Revna Çakır’ın (@revnasarigul)  Defya mutfağında hazırladığı Kaju Kremalı Karnabahar Popcorn tarifi sizlerle. Bu lezzetli ve sağlıklı atıştırmalık tarifini çok seveceksiniz.   Hazırlanışı: Karnabaharı parçalara ayırıyoruz.

Karabuğdaylı Granola

  • 0 / 5

Merve Çisem Şişman (IG: granolasm) tarafından geliştirilen Karabuğday Granola tarifini mutlaka denemelisiniz! Yapılışı Karabuğdayları 2 gün suda bekletip aktive edin. Mümkünse çimlendirin. Kuru malzemelerin hepsini

Şifalı Cips

  • 0 / 5

Yapılışı Tüm malzemeyi Blendtec 625‘e alın ve homojen bir kıvama gelene kadar blenderi çalıştırın. Ardından Sedona Express tepsilerinin pişirme kağıtlarına spatula yardımıyla sürün. Üstüne kırmızı

Glutensiz Probiyotik Sporcu Pestili

  • 0 / 5

Tüm sporcuların tüketebileceği Glutensiz Probiyotik Pestil, Neval Gördük (IG: nevallina) tarafından hazırlandı.   Yapılışı Üzümleri Slowstar ile sıkın ve kısık ateşte tencereye alın. Unları, topaklanmamaları

Portakallı Zencefilli Granola ve Badem İçecekli

  • 0 / 5

Yapılışı Granola hazırlanışı: Bademler, erikler ve portakal küçük küçük doğranır. Tüm malzemeler bir kapta karıştırılır. Dehidratör tepsisi üzerindeki yapışmaz kağıda gevşek şekilde yayılır. 45 derecede

, ,

Domatesli Kekikli Tohumlu Raw Vegan Kraker ve Pesto

  • 0 / 5

Yapılışı Krakerleri Hazırlamak için: Tüm malzemeler bir kapta karıştırılır ve dehidratör tepsisine konulmuş yapışmaz kağıtların üzerine bir spatula yardımıyla yayılır. 65 derecede 2 saat, 45

,

Raw Vegan Ganaj Tart

  • 0 / 5

Yapılışı Badem Unu hazırlamak için; Çiğ bademler en az 12 saat oda sıcaklığındaki içme suyunda bekletilerek aktive edilir, sonra süzülür, yıkanır ve dehidratörde 45 derecede

Raw Badem Kurabiye

  • 0 / 5

Yapılışı Malzemelerin tamamını kasede karıştırın, şekil vererek dehidratör tepsisine yerleştirin. Sedona Combo’yu 62 ◦C de 2 saat- 44 ◦C de 14 saate ayarlayın. İlk 6

Vegan Cheese Cracker

  • 0 / 5

Yapılışı Önce suyu koyup, üstüne tüm malzemeleri ekleyip, Personal Blender‘dan geçirin. Dehidratör için teflon kağıda yayıp, Sedona Combo’ yu 62◦C 2 saat- 46 ◦C 14