Raw Badem Kurabiye
Yapılışı Malzemelerin tamamını kasede karıştırın, şekil vererek dehidratör tepsisine yerleştirin. Sedona Combo’yu 62 ◦C de 2 saat- 44 ◦C de 14 saate ayarlayın. İlk 6
Vegan Cheese Cracker
Yapılışı Önce suyu koyup, üstüne tüm malzemeleri ekleyip, Personal Blender‘dan geçirin. Dehidratör için teflon kağıda yayıp, Sedona Combo’ yu 62◦C 2 saat- 46 ◦C 14
Pizza Kraker
Yapılışı Keten tohumu ve çiyayı jelleştirin. Soğan, biber ve baharatları blenderda çekin, çekirdekleri ve jelleşmiş tohumları ekleyip tekrar çekin. Dehidratör için teflon kağıda serin. Sedona
Havuçlu ve Elmalı Atıştırmalık
Hazırlanışı Önce elma ve havuçların suyunu sıkın ve posasını bir kaba ayırın. Blenderınıza sıktığınız suyu koyun ve üzerine fındık, kaju, ceviz, incir, hurma, keten tohumu,
Yer Elması Cipsi
Hazırlanışı Biberiye,sarımsak, sriracha ve elma sirkesini blenderda homojen bir kıvam alana kadar çekin. Büyük bir kaseye su ile birlikte koyup karıştırın. Soyduğunuz yerelmalarını mandolin ile
Pancar Tozu
Pancarları yıkayıp kabuğunu soyun ve 2 x 1 cm büyüklüğünde doğrayıp kağıt havlu ile fazla sularını alın. Pancarları tepsiye dizin. Önce 65 derecede 2 saat
Domates Tozu
Domates daha önce de belirttiğimiz gibi kurutması en zor sebzelerden bir tanesi. Domateslerin şoklama tekniği ile kabuklarını soyuyoruz. Daha sonra çekirdekli kısımlarını çıkartıp kuru bir
Patates Cipsi
Hazırlanışı : Patatesleri yıkayın. Kabuklarını soymadan da yapabileceğimiz bu tarifte en önemli nokta patateslerin hepsinin 3 mm inceliğinde kesilmesi. Eşit inceliği tutturmak için mandolin ya
Mısır Cipsi
Hazırlanışı : Keten tohumunu üzerine 75 gr su ilave ederek blender’ınızın orta boy haznesinde jöle kıvamına gelene kadar çekin. Mısırları koçanlarının üst yapraklarını soyduktan sonra