Glütensiz (101)

Pizza Soslu Karalahana Cipsi

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Karalahanaları yıkayıp salata kurutucuda iyice kurutun. Saplarından tutup yapraklarını ellerinizle gelişigüzel kibrit kutusu büyüklüğünde kopartın. Uygun boyda bir kaseye alın. Kapya biberin çekirdeklerini

Yer Fıstıklı Karalahana Cipsi

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Yer fıstığınız kavrulmuş ise kabuklarını soyun. Kavrulmamış ise fırınınızı 165 derece ayarlayıp, yer fıstığını tepsiye koyup fırının orta Vegan sırasına yerleştirin. 7-8 dakika

Karalahana Cipsi

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Chia tohumunun üzerine 45 gr su koyun ve jöleleşmesi için bir saat bekletin. Karalahanaları yıkayıp salata kurutucuda kurutun ve kabaca doğrayın. Cevizlerin suyunu

Mantar Domates Wrap

  • 0 / 5

Hazırlanışı : 25 gr chia tohumunun üzerine 75 gr su ekleyip jöle haline gelmesi için bekletin. Mantar süngersi yapısıyla çok su emdiği için yıkamak yerine

Kabaklı Wrap

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Kabakları iyice yıkadıktan sonra kurulayın ve soymadan, uzunlamasına 4 eşit parçaya bölün ve çekirdekli kısımlarını kesin. Pazıların saplarını ucundan kesip yıkayın ve salata

Domatesli Havuçlu Wrap

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Domateslerin kabuklarını soyun ve çekirdekli kısmı çıkardıktan sonra fazla suyu almak için kağıt havlu ile silin. Havuçları küçük küpler halinde doğrayın. Kereviz sapının

Alfalfa Wrap

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Alfalfaların köklerini makasla kesip, yıkadıktan sonra kağıt havlu üzerine alıp kurutun. Kapya biberin çekirdeklerini çıkartın ve 6-7 parça olacak şekilde doğrayın. Soğanın kabuğunu

Ispanaklı Wrap

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Chia tohumuna 180 gr su ekleyin ve jel haline gelmesi için 1 saat bekletin. Keten tohumuna 180 gr su ekleyip, blender’ınızın baharat öğütme

Yaş Tarhana Krakeri

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Cevizlerin suyunu süzün. Kağıt havlu ile fazla suyunu alın. Soğanı soyup 6 parçaya bölün. Kekik yapraklarını saplarından ayırın. Çekirdeklerini çıkarttığınız domateslerin fazla suyunu

Evde Ne Kaldıysa Krakeri

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Chia tohumunu, üzerine 75 gr su koyup jel kıvamına gelmesi için 1 saat bekletin. Kapya ve çarliston biberlerin iç çekirdeklerini çıkartıp 8’er parçaya

X