Yeşil Tapas Kraker
[sv slug="youtube" id="oTVCWsnEPU4"] Hazırlanışı : Keten tohumunu üzerine 60 gr su ilave ederek Blender’ınızın baharat Çiğ öğütme haznesinde jöle kıvamına
[sv slug="youtube" id="oTVCWsnEPU4"] Hazırlanışı : Keten tohumunu üzerine 60 gr su ilave ederek Blender’ınızın baharat Çiğ öğütme haznesinde jöle kıvamına
[sv slug="youtube" id="BeaQJlb-JZo"] Hazırlanışı: Sarımsağı ince bir rende ile domateslerin de sığacağı bir kaba rendeleyin. Üzerine balzamik ve balı ekleyin,
[sv slug="youtube" id="rwS_IhjQOGM"] Hazırlanışı: Çeri domatesten daha iri ve etli bir yapıya sahip bu boy domateslere ülkemizde hem ingilizce adıyla
[sv slug="youtube" id="NR2Txp30pf0"] Hazırlanışı : Biz Sriracha sosunu çok seviyoruz. Tariflerimizi oluştururken bu sosu az miktarlarda kullanarak sosun bize kazandırdığı
[sv slug="youtube" id="0vW17uZ2CxQ"] Gözde Biber @hemfithemanne'nin Defya mutfağında hazırladığı vegan ve sağlıklı Pancar Kraker tarifi sizlerleBu sağlıklı tarifi çok seveceksiniz.
[sv slug="youtube" id="UjankmXC-U"] Gözde Biber @hemfithemanne'nin Defya mutfağında hazırladığı vegan ve sağlıklı Pancar Kraker tarifi sizlerleBu sağlıklı tarifi çok seveceksiniz.
[sv slug="youtube" id="8C4KswZ0mVI"] Hazırlanışı: Bu pestilde, yeşil elmanın kendine özgü mayhoşluğu pestile yansısın diye tatlandırıcı oranını %10 olarak bırakmayı uygun
[sv slug="youtube" id="9Io_F7nlBt4"] Hazırlanışı: Kivi ve ananas asiditesi yüksek iki meyve olduğundan, bu tarifte dengeyi bulmak için tatlandırıcı oranımızı %20’ye
[sv slug="youtube" id="AWF-uTxpI44"] Hazırlanışı Muz ve ananas pestiline başlamadan önce muzu soyup, 4-5 parçaya bölüp hiç vakit kaybetmeden streçleyip derin
[sv slug="youtube" id="IYV98TwNIb4"] Hazırlanışı: Çiya tohumunun üstüne 40 gr su ekleyerek jöle kıvamına gelmesi için 1 saat bekletin. Çileklerin saplarını