Patates Cipsi
Hazırlanışı : Patatesleri yıkayın. Kabuklarını soymadan da yapabileceğimiz bu tarifte en önemli nokta patateslerin hepsinin 3 mm inceliğinde kesilmesi. Eşit inceliği tutturmak için mandolin ya
Mısır Cipsi
Hazırlanışı : Keten tohumunu üzerine 75 gr su ilave ederek blender’ınızın orta boy haznesinde jöle kıvamına gelene kadar çekin. Mısırları koçanlarının üst yapraklarını soyduktan sonra
Pancar Cipsi
Pancarları taze kekik, sarımsak ve zencefil ile birlikte uygun boyda bir tencereye koyun ve çatalı batırdığınızda kolayca içine saplanabilecek kıvama gelene kadar haşlayın. Soğumaları için
Yer Fıstıklı Karalahana Cipsi
Hazırlanışı : Yer fıstığınız kavrulmuş ise kabuklarını soyun. Kavrulmamış ise fırınınızı 165 derece ayarlayıp, yer fıstığını tepsiye koyup fırının orta Vegan sırasına yerleştirin. 7-8 dakika
Karalahana Cipsi
Hazırlanışı : Chia tohumunun üzerine 45 gr su koyun ve jöleleşmesi için bir saat bekletin. Karalahanaları yıkayıp salata kurutucuda kurutun ve kabaca doğrayın. Cevizlerin suyunu
Mantar Domates Wrap
Hazırlanışı : 25 gr chia tohumunun üzerine 75 gr su ekleyip jöle haline gelmesi için bekletin. Mantar süngersi yapısıyla çok su emdiği için yıkamak yerine
Kabaklı Wrap
Hazırlanışı : Kabakları iyice yıkadıktan sonra kurulayın ve soymadan, uzunlamasına 4 eşit parçaya bölün ve çekirdekli kısımlarını kesin. Pazıların saplarını ucundan kesip yıkayın ve salata