Vegan İncir Dolgulu Kurabiye
Revna Çakır’ın (@revnasarigul) Defya mutfağında sizler için hazırladığı sağlıklı ve vegan İncir Dolgulu Kurabiye tarifi sizlerle. Bu lezzetli ve sağlıklı atıştırmalık tarifini çok seveceksiniz.
KitKat Küp Gofret
Revna Çakır’ın (@revnasarigul) Defya mutfağında hazırladığı KitKat Küp Gofret tarifi sizlerle. Bu lezzetli ve sağlıklı tarifi çok seveceksiniz. Hazırlanışı: Sırasıyla malzemelerimizden yulafımızı, çiğ fındığı
Havuçlu Granola
Revna Çakır’ın (@revnasarigul) Defya mutfağında hazırladığı Havuçlu granola tarifi sizlerle. Bu lezzetli ve sağlıklı tarifi çok seveceksiniz. Hazırlanışı: Öncelikle kabuğunu soyduğumuz 1 orta boy
Kaju Kremalı Karnabahar Popcorn (Patlamış Mısır)
Revna Çakır’ın (@revnasarigul) Defya mutfağında hazırladığı Kaju Kremalı Karnabahar Popcorn tarifi sizlerle. Bu lezzetli ve sağlıklı atıştırmalık tarifini çok seveceksiniz. Hazırlanışı: Karnabaharı parçalara ayırıyoruz.
Karabuğdaylı Granola
Merve Çisem Şişman (IG: granolasm) tarafından geliştirilen Karabuğday Granola tarifini mutlaka denemelisiniz! Yapılışı Karabuğdayları 2 gün suda bekletip aktive edin. Mümkünse çimlendirin. Kuru malzemelerin hepsini
Şifalı Cips
Yapılışı Tüm malzemeyi Blendtec 625‘e alın ve homojen bir kıvama gelene kadar blenderi çalıştırın. Ardından Sedona Express tepsilerinin pişirme kağıtlarına spatula yardımıyla sürün. Üstüne kırmızı
Glutensiz Probiyotik Sporcu Pestili
Tüm sporcuların tüketebileceği Glutensiz Probiyotik Pestil, Neval Gördük (IG: nevallina) tarafından hazırlandı. Yapılışı Üzümleri Slowstar ile sıkın ve kısık ateşte tencereye alın. Unları, topaklanmamaları
Portakallı Zencefilli Granola ve Badem İçecekli
Yapılışı Granola hazırlanışı: Bademler, erikler ve portakal küçük küçük doğranır. Tüm malzemeler bir kapta karıştırılır. Dehidratör tepsisi üzerindeki yapışmaz kağıda gevşek şekilde yayılır. 45 derecede
Domatesli Kekikli Tohumlu Raw Vegan Kraker ve Pesto
Yapılışı Krakerleri Hazırlamak için: Tüm malzemeler bir kapta karıştırılır ve dehidratör tepsisine konulmuş yapışmaz kağıtların üzerine bir spatula yardımıyla yayılır. 65 derecede 2 saat, 45
Raw Vegan Ganaj Tart
Yapılışı Badem Unu hazırlamak için; Çiğ bademler en az 12 saat oda sıcaklığındaki içme suyunda bekletilerek aktive edilir, sonra süzülür, yıkanır ve dehidratörde 45 derecede